Skip to main content
Diëtiste Zonhoven
Diëtiste Zonhoven

Kip-appel cocktail hapje

Ingredienten: (voor 4 personen)

  • 150 gram stukjes gebakken kip
  • 1 appel
  • 50g jonge sla
  • 1/3 komkommer
  • ¼ rode ui
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel magere natuur platte kaas
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • Sap van 1/4 limoen
  • Currypoeder en zout naar smaak
Kip-appel cocktail hapje

Bereiding:

Grill de pijnboompitten even in een pannetje zonder vetstof. Snij ondertussen de kip, de appel, ui, sla en de komkommer in kleine stukjes. Sprenkel over de appel wat limoensap zodat hij niet bruin wordt. Doe alles in een kommetje (behalve de pijnboompitten) en roer er de mayo en platte kaas onder. Breng op smaak met currypoeder en zout. Serveer in een glazen kommetje en strooi er nog de pijnboompitjes over.

Contact

Heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op.
De Eetpraktijk Logo
Toekomststraat 6 - 3583 Paal-Beringen
Stenenkruisweg 97 - 3520 Zonhoven
0474/ 68 55 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eetpraktijk.be | Privacy policy