Skip to main content
Diëtiste Zonhoven
Diëtiste Zonhoven

Gezonde voeding / Vermagering

Voor jouw gezonde voeding gaan we op zoek naar die voeding die bij jou past. Zo kunnen we jouw gezondheid verbeteren, ongemakken verminderen en een gezond gewicht bereiken.

We houden hierbij rekening met je eventuele medische achtergrond, maar ook met jouw voorkeuren, gewoontes en doelen.

Wil je gezonder eten maar weet je niet goed hoe? We helpen je op weg.

Weet je wat gezond eten en gezond leven inhoudt, maar lukt het je niet om vol te houden? Dan doen we dit samen. Het is ook niet makkelijk om elke dag de juiste keuzes te maken. Maar laat ons eerlijk zijn, dit hoeft ook niet altijd. Een mens is niet perfect ;-)

Het traject dat we samen doorlopen wordt individueel bepaald. In een eerste gesprek gaan we op verkenning. We overlopen de relevante persoonlijke en medische gegevens en bespreken je huidige voedingspatroon. Daarna kijken we samen wat je wil veranderen, maar zeker ook wat je niet wil veranderen. We bezorgen je veel info die voor jou zinvol is in je zoektocht naar jouw gezondere voeding.

Gezonde voeding / Vermagering
Dieet
  • Ik heb alle diëten al geprobeerd, maar sinds ik bij Lobke kom heb ik eindelijk het gevoel dat ik aan een gezondere levensstijl werk. Geen zwart-wit denken meer. Ik moet geen honger lijden en kan lekker eten. Bovendien gaan de kilootjes er vlot af.

    - Melissa -
Dietiste

Contact

Heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op.
De Eetpraktijk Logo
Toekomststraat 6 - 3583 Paal-Beringen
Stenenkruisweg 97 - 3520 Zonhoven
0474/ 68 55 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eetpraktijk.be | Privacy policy