Skip to main content
Diëtiste Zonhoven
Diëtiste Zonhoven

Vispannetje

Ingrediënten: (voor 4 personen)

150 g zalm
350 g witte vis
150 g garnaaltjes
200 ml light room
100ml halfvolle melk
100g gratinkaas
1 eetlepel bakmargarine
3 wortelen
1 ui
Het wit van 1 preistengel
1 kl currypoeder
Peper en kruidenzout
3 el verse bieslook
1 visbouillonblokje
150ml water of witte wijn

Vispannetje
Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de ui, wortel en prei schoon en snij fijn. Verhit de eetlepel bakmargarine in een sauspan en stoof er de ui, wortel en prei in aan. Kruid met peper, kruidenzout en currypoeder. Voeg na 5tal minuten het bouillonblokje toe en overgiet met het glaasje water Voeg na enkele minuutjes koken de room toe, samen met de melk en de verse bieslook. Kruid naar smaak met peper en kruidenzout. Zet het vuur lager en laat nog even pruttelen.

Leg de stukken vis ondertussen in een ovenschaal. Doe er de garnaaltjes over en giet de saus er overheen. Verdeel de kaas over het geheel en zet de schotel een half uurtje in de oven.

Serveertip: lekker met puree

Serveertip: je kan gerust aanvullen met warme of koude groenten

Contact

Heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op.
De Eetpraktijk Logo
Toekomststraat 6 - 3583 Paal-Beringen
Stenenkruisweg 97 - 3520 Zonhoven
0474/ 68 55 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eetpraktijk.be | Privacy policy