Skip to main content
Diëtiste Zonhoven
Diëtiste Zonhoven

Lobke Husson

Meteen na haar afstuderen in 2008 startte ze haar praktijk in Paal. Tegelijkertijd werkte ze voor het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen waar ze haar eerste ervaring opdeed in het begeleiden van eetstoornissen. In 2010 maakte Lobke de overstap naar UZ Leuven, waar ze sindsdien werkzaam is als kinderdiëtiste. Bij De Eetpraktijk begeleidt ze niet enkel kinderen of personen met een eetstoornis, maar je kan ook terecht voor algemeen voedingsadvies.

In 2016 schreef ze, samen met 2 collega’s, haar eerste boek Mama (Di)eet: geen klassiek dieetboek, maar een 'gewoon gezond'-boek met duidelijke info, herkenbare mamaverhalen, praktische tips en heerlijke recepten. In 2018 bracht ze haar tweede boek ‘Eten als je zwanger bent’ uit. Deze voedingsgids geeft een antwoord op al je vragen over voeding als voorbereiding op een zwangerschap, tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Afkomstig van Paal-Beringen verhuisde Lobke in 2013 naar Zonhoven waar ze met haar echtgenoot en 2 dochters woont.
“ Er bestaan geen goede of slechte voedingsmiddelen. Als je iets eet wat in jouw beleving niet gezond is, laat het dan de moeite waard zijn en vooral GENIET ervan.”
Dieet

Contact

Heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op.
De Eetpraktijk Logo
Toekomststraat 6 - 3583 Paal-Beringen
Stenenkruisweg 97 - 3520 Zonhoven
0474/ 68 55 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © eetpraktijk.be | Privacy policy